Sandefjord

Vi ønsker å gjøre den økonomiske hverdagen enklere for både større og mindre selskap. View Frilans retter seg mot de mindre selskapene, som ofte trenger forutsigbarhet og hjelp til å effektivisere både regnskap og drift på en kostnadseffektiv måte.

Vi bruker 
Tripletex, som er et enkelt, effektivt og skybasert økonomisystem – designet for samarbeid mellom regnskapsfører og kunde. Her velger du hvor mye du ønsker å gjøre selv. Det betyr at du for eksempel kan fakturere, mens vi tar oss av resten av regnskapsføringen, eller du kan gjøre mye av regnskapet selv og overlate kontroll av regnskapet til oss. 
Les mer om pakken 
Gjør mye selv.

Hos oss får du en forutsigbar og rimelig regnskapstjeneste, enten du har et ENK eller et AS. Les mer om våre tjenester og priser her.

Vi holder til på Stubb i Sandefjord, hvor vi alltid er tilgjengelig for en kopp kaffe og et uforpliktende møte for å kartlegge dine behov.
Besøksadresse: Leif Weldingsvei 14, 3208 Sandefjord

FYLL UT SKJEMAET SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT

heidi%20seigerud%20view%20l
Heidi Seigerud
Salgsansvarlig
Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
hilde%20gang
Hilde Gangsø
Konsulentleder
"Hadde jeg skullet gjøre regnskapet selv ville jeg brukt mye tid, og fordi tid er penger må noen andre hjelpe meg med dette"

 
FÅ GRATIS DEMO
AV TRIPLETEX
Stian%20Brandvold%20VIEW%20ledger
Stian Brandvold
Salg - og Markedsdirektør
heidi%20seigerud%20view%20l
Heidi Seigerud
Salgsansvarlig