DET KOMPLETTE ARBEIDSVERKTØY FOR DEG I VVS- ELLER ELEKTROBRANSJEN

I en hektisk arbeidshverdag er det viktig å finne en måte for å bruke mindre tid på fakturering – for å frigi mer tid til faktisk fakturerbart arbeid. Derfor bør du velge et arbeidsverktøy fra noen som kjenner din bransje og deres daglige utfordringer.  

Å velge regnskapsfører og økonomisystem når du jobber i VVS- eller elektrobransjen, kan være en utfordring. Et systematisk og brukervennlig system gjenkjennes i et arbeidsverktøy som forstår dine utfordringer og tar dem på alvor. Tripletex er et slikt verktøy – en redning mot regnskapskaos og unødvendig mye tid brukt på administrasjon!

ET KOMPLETT ARBEIDSVERKTØY


Med Tripletex får du et allsidig og svært effektivt arbeidsverktøy, slik at du kan fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet. Programmet tilbyr alle administrative verktøy du måtte trenge: timeføring, ordrebestilling, lønnsutbetaling og fullstendig oversikt over regnskapet. Alt dette skjer digitalt i skyen– enklere blir det ikke.
Fordi unødvendig bruk av tid og ressurser til administrative oppgaver er en realitet i mange bedrifter, har vi i VIEW Frilans basert våre kundeløsninger på Tripletex. Ved å bruke en regnskapsfører som er god på økonomisystemet og dets muligheter, har du det du trenger for å jobbe være mest mulig effektivt og konsentrere deg om kundene dine.

Les også: 
6 fordeler med elektronisk faktura
TILGANG UANSETT HVOR DU ER

Fordi Tripletex er skybasert, kan du bruke verktøyet med akkurat den enheten som passer deg best. Om du liker best å sitte på PC-en på kontoret er det selvfølgelig mulig, men du vil også ha mulighet til å styre alt via smarttelefonen din eller nettbrett hvis du ønsker færre turer til kontoret.

Mye av arbeidet krever kanskje ro, mens andre oppgaver fint kan gjøres på farten. Med timeføring og mulighet for å fakturere med få knappetrykk, frigjør du din dyrebare tid til andre gjøremål. Velg selv hva du ønsker å gjøre fra kontorstolen og hva du gjør ute på oppdrag.
KJØP DIREKTE FRA GROSSIST!

Vi kjenner oss igjen i situasjonen: Du er ute på oppdrag og må bestille varer fra grossisten, men for å gjøre det må du tilbake til kontoret. Hadde det ikke vært mye bedre dersom du kunne gjøre det rett fra mobilen?

Ved å koble opp vært system mot dine viktigste grossister kan du bestille varer direkte gjennom Tripletex! Bla gjennom produktkataloger og trykk på kjøp – enkelt og greit.

Les også: 
8 fordeler med Tripletex
ENKEL FAKTURERING OG LØNNSUTBETALING

Det er ingen god følelse å sitte med viktige tall og dokumenter, og ikke forstå noen ting. Et økonomisystem bør være befriende enkelt å forstå. Til og med det å sende inn oppgaver til Altinn gjør du med et tastetrykk.

Lønn kan utbetales månedlig, eller du kan dele utbetaling opp og fordele den utover måneden. Valget er ditt! Dersom det oppstår en situasjon hvor lønnen må utbetales på forskudd, holder systemet orden for deg, og lønnen kan betales ut direkte. Faktureringen gjøres enkelt via systemet, og gjerne i det samme du er ferdig med oppdraget. Tilhørende dokumentasjon på oppdraget ferdigstilles gjerne samtidig.
Løsningen er bransjetilpasset, så du kan være trygg på at økonomisystemet vil svare til dine behov, enten du er elektriker, rørlegger eller har et annet praktisk yrke.
OVERSIKT OVER ALLE PROSJEKTER

Over tid kan det bli mange kunder og prosjekter å forholde seg til. Her er det fakturerbare timer som gjelder, og det er viktig å holde en oversikt over hva du gjorde når og for hvilken kunde. Her er Tripletex er et verktøy du kan lene deg på dersom det skulle oppstå forvirring etter et prosjekt er avsluttet. Tripletex er ikke bare et økonomisystem med mange praktiske integrasjoner, det er også et effektivt prosjektverktøy med egen prosjektmodul som du vil undre over hvordan du noen gang klarte deg uten.

Les også:
 Derfor bør du vurdere regnskapsfører
FÅ I BÅDE POSE OG SEKK MED VIEW FRILANS

Vi mener selvfølgelig at Tripletex er et uvurderlig verktøy for små og mellomstore bedrifter, men vi gir oss ikke der. Det vil alltid være spørsmål som krever mer enn ett standard svar du kan google deg frem til. Derfor mener vi at inngående kunnskap om bransjene til våre kunder er viktig for våre rådgivere å kunne.

Små og mellomstore bedrifter krever god oppfølging, bred bransjekunnskap og moderne systemer. Dette er selvfølgeligheter når du velger VIEW Frilans som din samarbeidspartner.
MÅ JEG BETALE SKATT PÅ FIRMABIL?
Her forklarer vi reglene og prosedyrene rundt beskatning og bruk av firmabil.

OM VIEW FRILANS

Vi tilbyr det skybaserte
økonomisystemet Tripletex,
regnskapstjenster og rådgivning.


KONTAKT OSS

Alt handler om fornøyde kunder

Vår drivkraft er kunder som forventer at vi er i forkant
"Vi valgte Tripletex fordi det er ekstremt enkelt og intuitivt, og gir oss et brukergrensesnitt som alle i bedriften kan bruke."
"Hadde jeg skullet gjøre regnskapet selv ville jeg brukt mye tid, og fordi tid er penger må noen andre hjelpe meg med dette"
"VIEW er ryddige, profesjonelle og forutsigbare"

Noen av våre samarbeidspartnere

Vi spiller hverandre enda bedre
Med nesten 9000 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon.
Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening er en fagforening for sakprosaforfattere og oversettere av sakprosa.
Business Expo samler de viktigste aktørene med nyheter innen markedsføring, ny B2B teknologi, næringslivs trender og inspirasjon for vekst, lederskap, logistikk og E-handel.

Menneskene utgjør den store forskjellen

Møt menneskene som jobber hos oss. Din neste rådgiver?
Hilde Gangsø
Konsulentleder
Jan Otto Innvær
Regiondirektør Vest
Trine Harr Anderson
Markedskonsulent

Kurs og samlinger

Tips og triks sammen med faglig påfyll 
Regnskapsføring i Tripletex, viderekommen

Oslo
torsdag 29. august

Les mer og meld deg på
Innføring i Tripletex

Oslo
tirsdag 10. september

Les mer og meld deg på
Regnskapsføring i Tripletex, viderekommen

Bergen
onsdag 11. september

Les mer og meld deg på

Jobb hos oss

Vi hjelper kundene våres med deres økonomiske utfordringer
ERP-konsulenter

Oslo

Les mer og søk her
Rådgiver

Bergen

Les mer og søk her
Vegard Nerhus
Regiondirektør Øst

Kontakt oss

Hovedkontor

Telefon:
06731

E-post:
info@viewledger.com

Besøksadresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org. nr: 987 260 335
Følg oss på:
 

Vi er medlem av: Regnskap Norge, IKT Norge
Samarbeidspartner: Tripletex

 
VIEW Frilans er en del av

VIEW er et registrert varemerke med registreringsnummer: 288457
Copyright © 2019 VIEW  Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernernærklæring.