Gjør mye selv – vi ordner resten!

Vi har satt sammen en pakkeløsning for deg som ønsker å gjøre en del av jobben selv. Du bestemmer selv hvor mye du vil gjøre – resten kan du overlate til din faste regnskapsfører hos oss!

La oss samarbeide smart og effektivt – hva passer best for deg?
Noen ønsker å gjøre deler av regnskapsføringen selv mens andre opplever at det er mer effektivt å overlate alt regnskapsarbeidet til regnskapsfører.

Mange som har ført regnskapet selv har kjent på frustrasjon over å stå fast underveis. Tiden flyr, fristen nærmer seg og regnskapet blir et slit. Vi har forståelse for at det er mye å sette seg inn i og derfor er det lurt å tenke gjennom hva som passer best for deg, dine interesser, kunnskapsnivå innen regnskap og hva du føler deg komfortabel med å gjøre selv. Med denne løsningen er du fleksibel til å fordele oppgavene mellom deg og regnskapsfører slik du selv ønsker.

Ta kontakt med oss så kan vi sammen finne den løsningen som passer best for deg!

Juridisk godkjent regnskap
Vi kvalitetssikrer regnskapet og utarbeider all nødvendig dokumentasjon slik at du kan være trygg på at alt er gjort i henhold til gjeldende lover og regler. All lovpålagt regnskapsdokumentasjon lagres trygt i våre systemer så lenge du er kunde hos oss.

Årsoppgjør
Vi utarbeider selvangivelse med skatteberegning, næringsoppgave, personinntektsskjema og andre nødvendige ligningsskjema. Husk å sende oss alle årsoppgavene dine slik at alle beløp i selvangivelsen kan kontrolleres.

Fakturering
Fastprisen faktureres årlig forskuddsvis, 1. januar. Utover de fire inkluderte timene, faktureres timer løpende eller ved ferdigstillelse etter nærmere avtale.

Kontakt oss for en uforpliktende prat:

SLIK FUNGERER DET!