Torp Cargo AS

Økt netthandel har virkelig satt fart på businessen vår, forteller Daglig leder i Torp Cargo AS, Fritz M. Børresen.  
Torp Cargo AS leverer varer til kunder på strekningen fra Horten til Skien, og har mange ruter for Postnord hovedsaklig i Sandefjord. Selskapet er i vekst og investerer i flere biler og sjåfører, for å imøtekomme etterspørselen.  

Fra Lagerformann til Bedriftseier  
Fritz M. Børresen har ikke alltid vært bedriftseier. I 2007 gikk han fra jobben i Komplett ASA som Lagerformann, for å starte Enkeltpersonforetaket Fritzway ENK.  
 
-Jeg ble faktisk inspirert av min daværende sjef som forlot jobben sin for å starte sitt eget firma i transportbransjen. I kombinasjon med at jeg var moden for å gjøre noe annet, hadde jeg som Lagerformann hos Komplett opparbeidet meg både erfaring og kunnskap om bransjen. Lastebillappen tok jeg under førstegangstjenesten i militæret og etter å ha skaffet meg løyve, tok jeg fatt på nye utfordringer, forteller han. Må sjonglere mange oppgaver
Det å starte for seg selv betyr ofte at du må sjonglere mange oppgaver og flere roller samtidig. Det kan både være tidkrevende og gå utover kvaliteten på arbeidet. Fritz var fra starten av, helt sikker på hva han ikke skulle bruke tiden sin på. 
-Hadde jeg skullet gjøre regnskapet selv ville jeg brukt mye tid, og fordi tid er penger må noen andre hjelpe meg med dette, smiler han.  
-Du spøker jo ikke med ting som har med staten og myndighetene å gjøre. Da regnskap er et krevende felt der det til tider er mye endringer og oppdateringer, må dette settes bort til fagfolk.

-Det er hardt arbeid å starte opp noe eget. Du skal sjonglere alt fra daglig drift, salg, markedsføring og innkjøp. Jeg må prioritere å gjøre det jeg er best på, derfor benytter jeg meg av VIEW Ledger. Jeg er veldig glad for at jeg har Hilde som sitter i Sandefjord, som jeg er trygg på at gjør en god jobb for meg, fortsetter han. 

 -Det er stortsett inngående og utgående fakturering jeg gjør selv, og det er utgående jeg liker best selvfølgelig. Fordi jeg ønsker å bruke minst mulig tid på regnskap- relaterte ting, måtte jeg ha et økonomisystem som var enkelt og effektivt.

-Når jeg logger meg på Tripletex, får jeg umiddelbart den informasjonen jeg trenger og kan kjapt sette i gang med faktureringen.  Jeg ser store muligheter til å ta i bruk flere funksjoner i Tripletex etterhvert. Det er absolutt et system bedriften kan vokse med, presiserer han. Fra ENK til AS 
I  2018 valgte Børresen å satse større og  bestemte seg for å endre selskapsform. Fritzway ENK ble til Torp Cargo AS - som skal bli en solid aktør i området.  
-Etterspørselen blir større hos Postnord, som er vår største oppdragsgiver. Med flere ruter, nye ansettelser og store investeringer var et Aksjeselskap mer riktig for meg. 

Netthandelen har også helt klart bidratt til at vi har fått mer å gjøre. I tillegg til store kampanje-dager som Black Friday og Singles Day. Summen av dette merker vi godt, forteller Børresen. 
Det er vanskelig å skalere alene  
Nå utvider Torp Cargo AS ytterligere. Våren 2019 startet de et varehotel og terminaldrift for andre selskaper. 

- Vi ønsker å ha flere ben å stå på enn bare transport, derfor er vi i ferd med å etablere nye forretningsområder. For oss handler det om fleksibilitet og å kunne tilby kundene våre enda mer helhetlige tjenester rundt kjernevirksomheten vår. 

- Bedriften får også inn en til på eiersiden. Det er veldig fint, både med tanke på finansiering og håndtering av drift og deling av oppgaver. Det er vanskelig å skalere alene, så det at vi blir to eiere kan legge enda bedre til rette for veksten vår, forteller Børresen. 

-Selv om kapasiteten og kompleksiteten vår øker trenger ikke vi å bekymre oss for om vi må ansette flere folk på regnskap.
Vi kan lene oss på VIEW Ledger i Sandefjord som uansett hvor små eller store vi er, har kompetansen til å hjelpe oss med alt av regnskap og lønn, avslutter han.
5 myter om outsourcing av regnskap og lønn
Vi avkrefter fem av de vanligste mytene vi hører.

OM VIEW FRILANS

Vi tilbyr det skybaserte
økonomisystemet Tripletex,
regnskapstjenster og rådgivning.


KONTAKT OSS

Alt handler om fornøyde kunder

Vår drivkraft er kunder som forventer at vi er i forkant
"Vi valgte Tripletex fordi det er ekstremt enkelt og intuitivt, og gir oss et brukergrensesnitt som alle i bedriften kan bruke."
"Hadde jeg skullet gjøre regnskapet selv ville jeg brukt mye tid, og fordi tid er penger må noen andre hjelpe meg med dette"
"VIEW er ryddige, profesjonelle og forutsigbare"

Noen av våre samarbeidspartnere

Vi spiller hverandre enda bedre
Med nesten 9000 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon.
Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening er en fagforening for sakprosaforfattere og oversettere av sakprosa.
Business Expo samler de viktigste aktørene med nyheter innen markedsføring, ny B2B teknologi, næringslivs trender og inspirasjon for vekst, lederskap, logistikk og E-handel.

Menneskene utgjør den store forskjellen

Møt menneskene som jobber hos oss. Din neste rådgiver?
Hilde Gangsø
Konsulentleder
Jan Otto Innvær
Regiondirektør Vest
Trine Harr Anderson
Markedskonsulent

Kurs og samlinger

Tips og triks sammen med faglig påfyll 
Regnskapsføring i Tripletex, viderekommen

Oslo
torsdag 29. august

Les mer og meld deg på
Innføring i Tripletex

Oslo
tirsdag 10. september

Les mer og meld deg på
Regnskapsføring i Tripletex, viderekommen

Bergen
onsdag 11. september

Les mer og meld deg på

Jobb hos oss

Vi hjelper kundene våres med deres økonomiske utfordringer
ERP-konsulenter

Oslo

Les mer og søk her
Rådgiver

Bergen

Les mer og søk her
Vegard Nerhus
Regiondirektør Øst

Kontakt oss

Hovedkontor

Telefon:
06731

E-post:
info@viewledger.com

Besøksadresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org. nr: 987 260 335
Følg oss på:
 

Vi er medlem av: Regnskap Norge, IKT Norge
Samarbeidspartner: Tripletex

 
VIEW Frilans er en del av

VIEW er et registrert varemerke med registreringsnummer: 288457
Copyright © 2019 VIEW  Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernernærklæring.