Om oss

I SMB SEGMENTET ER VI STORE, MED FOKUS PÅ GOD SERVICE, BRED BRANSJEKUNNSKAP, MODERNE SYSTEMER OG PERSONLIG KONTAKT MED KUNDENE VÅRE.


VIEW Frilans
Vi er et fremtidsrettet konsulentselskap som leverer tjenester innenfor regnskap, lønn, rådgiving og økonomisystem. Vi har kunden i fokus og ønsker å bidra til at kunden når sine ambisjoner.

Ikke betal mer enn nødvendig
Mange bedrifter betaler ofte mer enn nødvendig for økonomitjenester. Dette kommer av at mange som leverer regnskapstjenester ikke har løsninger som er tilpasset de små og mellomstore aktørenes behov. VIEW Frilans retter seg spesielt mot de små og mellomstore foretakene. Ved å spesialisere oss på denne gruppen, kan vi tilby komplette løsninger til forutsigbare priser.
Regnskap i nettskyen
Med regnskapet i nettskyen er det store muligheter for forenkling i hverdagen. Vi er leverandør av det 100 % nettbaserte økonomisystemet Tripletex og gir kundene tilgang til regnskapet slik at vi kan samarbeide smart og effektivt. Tripletex er et av de ledende ERP systemene for små og mellomstore bedrifter, og har mange integrasjonsmuligheter som dekker de fleste næringsdrivendes behov innenfor systemer og systemtjenester
Hvem er kundene våre?
Vi retter oss mot små og mellomstore bedrifter. Våre kunder er enten aksjeselskap eller enkeltpersons foretak. De fleste av kundene våre driver innenfor tjenesteytende sektor. Typiske kunder hos oss er fotografer, designere, journalister, film/tv-folk, musikere, leger, håndverkere, rådgivere/konsulenter, butikker, selgere og næringsdrivende ellers. Vi jobber med selskaper i etableringsfasen og de som har holdt på en stund.

Hvorfor velge oss?
Vi er opptatt av at kundene våre lykkes! Vi tror det viktigste for kundene våre er at de holder fokus på bedriftens kjernetjenester, og lar andre ta seg av regnskapssystem og regnskapsrelaterte tjenester. Vi leverer gode, fremtidsrettet systemer, regnskapstjenester og gode råd underveis, slik at kundene kan konsentrere seg om det de er gode på.

Vi er et autorisert regnskapsbyrå og du kan være sikker på at jobben blir solid faglig utført. Vi er også anbefalt som Top 10 regnskapsfører hos Flexify.

Velkommen som kunde hos oss i VIEW Frilans!

Alt handler om fornøyde kunder

Vår drivkraft er kunder som forventer at vi er i forkant
"Vi valgte Tripletex fordi det er ekstremt enkelt og intuitivt, og gir oss et brukergrensesnitt som alle i bedriften kan bruke."
"Hadde jeg skullet gjøre regnskapet selv ville jeg brukt mye tid, og fordi tid er penger må noen andre hjelpe meg med dette"
"VIEW er ryddige, profesjonelle og forutsigbare"

Noen av våre samarbeidspartnere

Vi spiller hverandre enda bedre
Med nesten 9000 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon.
Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening er en fagforening for sakprosaforfattere og oversettere av sakprosa.
Business Expo samler de viktigste aktørene med nyheter innen markedsføring, ny B2B teknologi, næringslivs trender og inspirasjon for vekst, lederskap, logistikk og E-handel.

Menneskene utgjør den store forskjellen

Møt menneskene som jobber hos oss. Din neste rådgiver?
Hilde Gangsø
Konsulentleder
Jan Otto Innvær
Regiondirektør Vest
Trine Harr Anderson
Markedskonsulent

Kurs og samlinger

Tips og triks sammen med faglig påfyll 
Regnskapsføring i Tripletex, viderekommen

Oslo
torsdag 29. august

Les mer og meld deg på
Innføring i Tripletex

Oslo
tirsdag 10. september

Les mer og meld deg på
Regnskapsføring i Tripletex, viderekommen

Bergen
onsdag 11. september

Les mer og meld deg på

Jobb hos oss

Vi hjelper kundene våres med deres økonomiske utfordringer
ERP-konsulenter

Oslo

Les mer og søk her
Rådgiver

Bergen

Les mer og søk her
Vegard Nerhus
Regiondirektør Øst

Kontakt oss

Hovedkontor

Telefon:
06731

E-post:
info@viewledger.com

Besøksadresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org. nr: 987 260 335
Følg oss på:
 

Vi er medlem av: Regnskap Norge, IKT Norge
Samarbeidspartner: Tripletex

 
VIEW Frilans er en del av

VIEW er et registrert varemerke med registreringsnummer: 288457
Copyright © 2019 VIEW  Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernernærklæring.