v_frilans%20png

Regnskap til fastpris

I SMB SEGMENTET ER VI STORE, MED FOKUS PÅ GOD SERVICE, BRED BRANSJEKUNNSKAP, MODERNE SYSTEMER OG PERSONLIG KONTAKT MED KUNDENE VÅRE.


VIEW Frilans
Vi er et fremtidsrettet konsulentselskap som leverer tjenester innenfor regnskap, lønn, rådgiving og økonomisystem. Vi har kunden i fokus og ønsker å bidra til at kunden når sine ambisjoner.

Ikke betal mer enn nødvendig
Mange bedrifter betaler ofte mer enn nødvendig for økonomitjenester. Dette kommer av at mange som leverer regnskapstjenester ikke har løsninger som er tilpasset de små og mellomstore aktørenes behov. VIEW Frilans retter seg spesielt mot de små og mellomstore foretakene. Ved å spesialisere oss på denne gruppen, kan vi tilby komplette løsninger til forutsigbare priser.

 
Regnskap i nettskyen
Med regnskapet i nettskyen er det store muligheter for forenkling i hverdagen. Vi er leverandør av det 100 % nettbaserte økonomisystemet Tripletex og gir kundene tilgang til regnskapet slik at vi kan samarbeide smart og effektivt. Tripletex er et av de ledende ERP systemene for små og mellomstore bedrifter, og har mange integrasjonsmuligheter som dekker de fleste næringsdrivendes behov innenfor systemer og systemtjenester

Hvem er kundene våre?

Vi retter oss mot små og mellomstore bedrifter. Våre kunder er enten aksjeselskap eller enkeltpersons foretak. De fleste av kundene våre driver innenfor tjenesteytende sektor. Typiske kunder hos oss er fotografer, designere, journalister, film/tv-folk, musikere, leger, håndverkere, rådgivere/konsulenter, butikker, selgere og næringsdrivende ellers. Vi jobber med selskaper i etableringsfasen og de som har holdt på en stund.

Hvorfor velge oss?
Vi er opptatt av at kundene våre lykkes! Vi tror det viktigste for kundene våre er at de holder fokus på bedriftens kjernetjenester, og lar andre ta seg av regnskapssystem og regnskapsrelaterte tjenester. Vi leverer gode, fremtidsrettet systemer, regnskapstjenester og gode råd underveis, slik at kundene kan konsentrere seg om det de er gode på.

Vi er et autorisert regnskapsbyrå og du kan være sikker på at jobben blir solid faglig utført. Vi er også anbefalt som Top 10 regnskapsfører hos Flexify.

Velkommen som kunde hos oss i VIEW Frilans!
.