Om oss

I småkunde-segmentet er vi store, med fokus på god service, bred bransjekunnskap og personlig kontakt med kundene våre.

Ikke betal mer enn nødvendig
En liten virksomhet betaler ofte mer enn nødvendig for regnskapstjenester. Dette kommer av at mange regnskapsbyråer ikke har løsninger som er tilpasset små kunders behov. VIEW Frilans retter seg spesielt mot de små foretakene. Ved å spesialisere oss på denne gruppen og de utfordringene små og mellomstore foretak møter, kan vi tilby komplette løsninger til faste, lave og forutsigbare priser. Vi benytter det 100 % nettbaserte økonomisystemet Tripletex som gjør samarbeidet med kundene effektivt, i tillegg til at det sørger for enkel håndtering av bilag for deg som kunde.

Gründere og små- og mellomstore bedrifter
Vi retter oss mot frilansere og selvstendig næringsdrivende som driver små og mellomstore foretak. I tillegg jobber vi tett sammen med gründermiljøer og nyetablerere. Vi tror det er smart å holde fokus på kjernevirksomhet i oppstartfasen, og hjelper derfor mange gründere med rådgiving, selskapsetablering, et egnet økonomisystem og regnskapstjenester.

Kundene våre er typisk
fotografer, designere, journalister, film/tv-folk, musikere, håndverkere, rådgivere/konsulenter, selgere og næringsdrivende ellers. Noen av våre kunder driver sin virksomhet på deltid, andre driver på heltid. Mange er også momspliktige.

Uavhengig av størrelsen på din virksomhet kan det være en trygghet å få regnskapet utført av fagfolk. Som kunde hos et autorisert regnskapsbyrå i Regnskap Norge kan du være sikker på at jobben blir solid faglig utført.

Velkommen som kunde hos oss i VIEW Frilans!