v_frilans%20png

Fageksperter

Frilans
VIEW har over 180 Autoriserte og faglærte regnskapsførere med både 40 og 1 års regnskapserfaring. Vi løser alt innen økonomi, regnskapsføring og regnskapssystem, for både store og små selskap. 

Med over 4000 kunder er vi nødt til å ligge i forkant av regionale og internasjonale regler for regnskap i Norge og Sverige.

Her har du noen av våre spesialister innen Frilans regnskap i Oslo som bruker Tripletex som regnskapssystem.
VIEW Frilans
VIEW Frilans
Marit - Autorisert regnskapsfører 
Hei, jeg heter Marit og hjelper ENK og AS med å starte sine visjoner.

Jeg har god erfaring med Café og restaurant bransjen, foretak med forholdsmessig mva. Lagerregnskap, behandling av reiseregninger og føring av ENK og AS regnskap, massefakturering faktura og EHF.

Legg igjen din epost så tar jeg kontakt når jeg har tid.
Francklin - Frilans regnskapsfører

Jeg hjelper mine kunder med økonomiskrådgivning hovedsakelig innen mindre selskap og arkitekt og konsulentbransjen.

Jeg engasjerer meg i min kundes hverdag og liker å høre om deres tanker om fremtiden og bidrar til enkel selvangivelse, avstemming, integrasjon mot Brønnøysund, skatteetaten og Altinn.

Legg igjen din epost så tar jeg kontakt når jeg har tid.
VIEW Frilans
VIEW Frilans
June - Frilans regnskapsfører

Hei, jeg rydder opp i rotete regnskap og hjelper mine kunder med årsavslutning. Trenger du hjelp til din selvangivelse, lønnsskjema, avstemming egenkapital (for AS), personinntektsskjema (for ENK) eller årsregnskap og årsberetning for styret (Brønnøysund).

Jeg hjelper deg gjerne, bare send meg en mail, så snakkes vi :)
Tanja - Frilans regnskapsfører

Hei, jeg jobber daglig med rådgivning for mine kunder og har selv drevet eget selskap. Det er viktig å vite hva som er essensielt og hva som er kjekt når du skal starte ditt første eller femte selskap både ENK og AS.

Jeg snakker spansk, norsk, engelsk, portugisisk og har god erfaring med regnskap  for vareimport. Jeg trives også med å rydde opp og strukturere rotete regnskap

Har du spørsmål kan du gjerne sende meg en epost, vi snakkes.

 
VIEW Frilans
VIEW Frilans
Anders - Frilans regnskapsfører

Hei, jeg har god erfaring med flere foretak som driver med nettsalg og woocommerce, wix, E-handel og automatisering av digitale regnskap.

Jeg jobber også med prosjektregnskap stiftelser av AS, rådgivning og regnskap for rørleggere.

Legg igjen din mail her, så snakkes vi :)
Sara - Frilans regnskapsfører

Hei, jeg jobber med regnskap til mindre bedrifter og freelance innen fotografi og filmbransjen. Det er veldig spennende å jobbe med så kreative talenter og bidra til effektivt regnskap i deres hverdag. Jeg har også flere kunder innen Café og restaurantbransjen.
Vil du ha en bedre oversikt over timeføring, utlegg, innkjøp og din økonomi?

Send meg en epost så snakkes vi :)
VIEW Frilans
VIEW Frilans
Erlend - Autorisert regnskapsfører

Jeg hjelper med avviklingkapitalforhøyelse og kapitalnedsettelse. Jeg har også kunder innen helsebransjen og jobber både som regnskapsfører og implementerer systemintegrasjoner.

Trenger du hjelp med lønn og timeføring er jeg her for å gi råd mot effektivisering og automatisering av timeføring og best practice.

 
 Tine - Autorisert regnskapsfører

Hei, jeg hjelper offentlige og større bedrifter med mange ansatte. Kommunikasjon med offentlige etater innen bransjene Helse, eiendom og bygg.

Blir omtalt som en reser i prosjektregnskap og lønn, så bare å slå på tråden om du skulle lure på noe :)
VIEW Frilans
VIEW Frilans
Hanne Sofie - Autorisert regnskapsfører

Hei, jeg hjelper deg med lønn, enkeltpersonforetak og DA. Jeg er godt kjent med advokatbransjen og musikeryrket som lyd, lys og scene

Har du utenlandsk handel eller trenger kasseavstemming er det bare å ta kontakt, vi snakkes!

Legg igjen din epost her.

 
Personopplysning lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
.