Tripletex%20logo

Økonomisystemet Tripletex

Få tilgang til det komplette, skybaserte økonomisystemet Tripletex for bare 149,- i måneden.

Økonomisystemet Tripletex er designet for å være brukervennlig og intuitivt, slik at du kan gjøre mye selv. Løft regnskapet ditt opp i skyen, slik at du kan jobbe smart og effektivt og samtidig ha tilgang til oppdaterte regnskapstall for din bedrift. Tripletex er et norskeid selskap og er utviklet spesielt tilpasset for små og mellomstore selskap.Komplett økonomisystem

Tripletex er fleksibelt, slik at du kan ta i bruk de modulene du trenger nå og samtidig vite at det er kort vei for å ta i bruk utvidet funkjsonalitet. Systemet støtter alle regnskapsprosessene fra regnskap, fakturering, lønn, reiseregning, prosjekt- og timeføring og crm. Dermed får du et komplett system, du kan tilpasse etter behov - til faste, lave priser. 


Integrasjoner

Dersom du har fagsystemer eller andre systemer du bruker i dag, kan du integrere disse sammen med Tripletx - slik at du får en enklere arbeidshverdag.  Tripletex har mange ferdige integrasjoner mot for eksempel nettbutikker, kassasystemer, rapporteringsløsninger og mange mer. Det er enkelt å komme i gang og vi hjelper deg gjerne.  Les mer om våre integrasjonsmuligheter og bransjeløsninger her. 


Rådgivning og kurs

Vi tilbyr også kurs i Tripletex, slik at du kan lære deg alle triksene i økonomisystemet. Ta kontakt oss eller se vår kursoversikt her. Vi oppdater kursoversikten jevnlig, men tilbyr også skreddersydde kurs- etter dine behov. 

Når du blir kunde av oss har du alltid tilgang til vår kompetanse og veiledning-  slik at du kan få gode råd underveis. 
10 gode grunner til å føre regnskapet i skyen!

check Tilgang overalt
check Forenkling i hverdagen
check 100 % papirløst
check Spar tid med automatiserte prosesser
check Bankintegrasjon med KID og Direkte betaling
check Alt på ett sted
check Enklere samarbeid med regnskapsfører
check Faktura og regnskap i samme system
check Last opp bilag direkte til systemet
check Digital bilagshåndtering – sikker lagring
Tripletex%20logo
Regnskapssystemet%20Tripletex

Ta kontakt med oss

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
netovo%20og%20view%20ledgr%203
tyde%20view%20frilans

"Å bruke VIEW Frilans sammen med Tripletex, gir oss mye bedre oversikt over regnskapet enn vi har hatt tidligere."


- TYDE