v_frilans%20png

Gjør det du kan, så tar vi resten

- samarbeid er er enkelt og effektivt i Tripletex

For deg som vil gjøre mye selv

Få tilgang til det skybaserte økonomisystemet Tripletex og gjør mye av regnskapsføringen selv.  Med en skyløsning som Tripletex, kan du jobbe når som helst og hvor som helst. Systemet er brukervennlig og har støtte for en rekke automatiserte og effektive arbeidsrutiner for regnskap og lønn. 

Vi tar oss av det du ikke ønsker å gjøre selv. Du vil få en timeprisavtale, og veien er kort til vår kompetanse. Du får du fleksibiliteten ved å kunne gjøre mye selv, i tillegg til tryggheten om at du kan når som helst spørre oss om hjelp. Tripletex er skreddersydd for arbeidsdeling og deling av informasjon. Bistand faktureres etter medgått tid. 


Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg!

 
Vi kan hjelpe deg med:

check et smart system som effektiviserer og forenkler hverdagen
check det du trenger hjelp til av regnskap og lønn

check hvilken selskapsform du bør velge
check utfordringer rundt regnskap, skatt og mva
check starte AS – enkelt, raskt og rimelig
check forbedring, utvikling og effektivisering

 
Kort vei til gode råd

Vi kjenner til mange av de utfordringer som små og mellomstore virksomheter møter. Med et fleksibelt og effektivt system som Tripletex, solid kompetanse på regnskap og løpende rådgiving leverer vi en helhetlig tjeneste for deg. 

Vi synes gode råd skal være rimelige og tilpasset din virksomhet. Vi har kunder i mange ulike bransjer og derfor erfaring og allsidig kompetanse. La det komme deg til gode!

Vår jobb er å sikre at du får de beste rådene ut fra din situasjon.
regnskapsf%C3%B8ring%20i%20tripletex

Få et tilbud av oss

.