v_frilans%20png

Integrasjoner og bransjeløsninger

Økonomisystemet vi benytter, Tripletex, er et fremtidsrettet system der automatisering og forenkling står sentralt. Det er viktig at gode systemer kan «snakke» sammen slik at både kundene våre og vi kan jobbe smart og effektivt.

Nedenfor ser du noen av Tripletex sine ferdige integrasjoner. Om du ikke finner de du er ute etter, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å bli mer effektiv.

Integrasjoner

Integrasjoner%20tripletex

Bransjeløsninger

Nets

KID
Fakturaer registreres automatisk i systemet etter hvert som kundene dine betaler regningene. Du slipper å lete etter innbetalinger manuelt i nettbanken, siden systemet allerede har fikset dette for deg. Du sparer tid og får god oversikt over innbetalingene.

Direkte Betaling/ Remittering
Du kan betale regningene dine direkte i Tripletex. Du kan også utbetale lønn til dine ansatte uten å logge på nettbanken. Med ett system for regnskap og betaling, sparer du tid i hverdagen.Organisasjoner, lag og foreninger

Systemet har tidsbesparende funksjoner for virksomheter med mange medlemmer. Frivillige organisasjoner, idrettslag, korps osv., får hjelp av systemet til å holde oversikt over medlemskontingenter, gaver og løpende kostnader. Mange har også mange frivillige og midlertidige engasjement som krever god kontroll på rapportering til myndighetene.


Abonnementsfakturering

Legg inn medlemmene i systemet og velg faktureringsfrekvens. På denne måten faktureres medlemmene for kontingenter automatisk slik at man slipper å gjøre dette manuelt for hvert enkelt medlem. For virksomheter med lange medlemslister kan disse enkelt importeres til Tripletex.
Elektrikere og VVS

Grossistintegrasjon
Bestill varer direkte via systemet mens du er ute på oppdrag. Du kan se produktkatalogene og bestille det du trenger.

Kontrollskjema/S5 Sikre
Systemet er lagt opp med Anleggsdokumentasjon, 5S kursfortegnelse, 5S samsvarserklæring og flere andre skjemaer. Du kan fylle ut skjemaene der du er direkte i nettleseren. Du kan også lagre og skrive ut skjemaene senere. Bilder og annen dokumentasjon kan også skannes og lastes opp i samme løsning. Alt på ett sted.

Prosjektverktøy
Samle alle dine prosjekter på ett sted og ta i bruk prosjektmodulen i Tripletex. Prosjektmodulen er svært allsidig og har mange tilpasningsmuligheter. Det er viktig å ha full oversikt og kontroll over prosjektene dine slik at du kan være sikker på at du driver lønnsomt og effektivt.

Sluttkontrollskjema
I Tripletex har du tilgang til sluttkontrollskjema for din bransje. Bilder, dokumenter og annen dokumentasjon kan samles og skannes direkte til løsningen. Du samler alt på ett sted.

 
.